Om Romerike RC Klubb

Romerike Rc Klubb er en ny oppstartet Rc klubb, som er åpen for alle som driver med rc, om det er bil, fly, båt eller helikopter.

Vi jobber for øyeblikket med å signere kontrakt på en innendørs bane på Hagan i Nittedal, rett nord for Oslo.

Da kontrakten er signert vil det bli bygget bane og det blir drevet en kiosk.

Det er viktig for klubben å ta inn mange barn og unge som faller utenfor i tradisjonell idrett. Her er noe som alle kan mestre og man føler tilknytning og fellesskap med andre.

De unge blir veldig kreative, lærer å mekke biler, bli kreative med å designe og lakkere egne karosseri og ha noe å gå til på fritiden. I klubben hjelper alle hverandre og det er ingen aldersforskjell på liten og stor. Man lærer også forskjellige kjøreteknikker, konsentrasjon under stress og man trener opp god hånd-øye koordinasjon.

Styreleder: Anders Thoresen – anders@rrck.no
Nestleder:  Lars Eidem – lars@rrck.no